2012 SPECIAL GIVEAWAY



Tiba-tiba datang idea nak buat giveaway untuk rakan-rakan blogger sekalian. Sape nak Red Velvet cupcake 16 biji secara percuma angkat tangan??! 


Kali ni saya nak buat giveaway paling senang dalam dunia. Syarat-syaratnya ialah: 


1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha Dessert. WAJIB tau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012


Pemenang akan dikira menggunakan random.org. Pemenang akan memenangi 16 biji Red Velvet cupcake yang super Yummy secara percuma ekslusif dari Teha Dessert khas untuk warga Kuala Lumpur. Yang tinggal berdekatan dengan area Jinjang dan Kepong WAJIB join giveaway ni tau! Hehe.. 

Jika pemenang tinggal di luar kawasan Kuala Lumpur jangan risau! Disebabkan cupcake tak boleh nak pos, anda akan diberi hadiah berupa 25 biji homemade coklat yang super delicious secara percuma ekslusif dari Teha Dessert. Coklat boleh pos =)


Thank for join my giveaway and good luck!


UPDATE: 
Attention to all contestant! Sila pastikan anda semua follow semua syarat-syarat yang telah ditetapkan. Sekiranya gagal YOU ARE CONSIDERED DISQUALIFIED from this giveaway. Setakat ini, dari 5 orang yang dah sertai hanya seorang sahaja yang betul-betul follow semua syarat yang ditetapkan.  Kerjasama anda semua amatlah dihargai. Thanks and Good Luck!


Contoh komen yang terbaik:
Salam
Saya join ye kot2 ada rezeki makan kek red velvet tu...
http://affaf-contest.blogspot.com/2012/01/2012-special-giveaway.html
Note : saya tak de akaun FB ye 
As-salam..
Nida turut sama sertai.. moga-moga ada rezeki.. ameeeeeennn
link blog:
http://alongnidar.blogspot.co.nz/2012/01/2012-special-giveaway.html
ini pula link promote di laman sosial FB:
http://www.facebook.com/hasnidar78/posts/273132739408978
id FB: Nida Muhammadon
TQVM 


p/s: saya tak nak anda disqualified daripada giveaway ini :(

Check link anda di sini
SENARAI PESERTA GIVEAWAY


204 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 204 of 204
aswani said...

salam sy join GA ni..tgk je profile pic Teha Dessert, x semena2 air liur merembes secare semulajadi bukan paksaan..xtau knape..hehehe..first time dlm hidup join GA..

ni link blog:
http://aswani147.blogspot.com/2012/01/2012-special-giveaway.html

id fb: Aswani Mat Yusoff

tQ ;)))

ct cucubi said...

Hehehe dah join.

- blog : http://mybeadsnbutton.blogspot.com/2012/01/2012-special-giveaway.html

- Facebook : Siti Khairul Bariyyah Akhiar
http://www.facebook.com/profile.php?id=725946783

:)

Irdina Fatini said...

Ni link share saya ;
--> http://www.facebook.com/irdina.fatini/posts/241998302544015?ref=notif&notif_t=like

Cik Jan said...

Salam. Hai Cik Teha,

Saya join jugak test nie walaupun arini due datenya. Xapela ka..kalo ade rezeki xkemana. :)

FB Saya: Che Farizan Che Ali
Blog Saya: http://chefarizancheali.blogspot.com/2012/01/2012-special-giveaway.html

«Oldest ‹Older   201 – 204 of 204   Newer› Newest»

Select your date

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...